Количка

Как да пазарувам в TT-Market?

За да пазарувате, е необходимо да сте регистриран потребител в TT-Market. Ако все още не сте го направили можете да се регистрирате кликвайки на линка "Регистрация" в потребителското мeню в горния десен ъгъл на сайта, или да влезете в същата форма от тук.

Попълнете всички полета маркирани със звезда (*). Информацията за Вашия адрес ще бъде използвана за да Ви изпратим закупените от Вас продукти.

След приключване на регистрацията трябва да влезете в сайта като потребител. След като направите своя избор, можете разгледате по-подробно продукта, да прочетете описанието му или да разгледате снимките кликвайки върху наименованието на продукта или върху изображението му.

Ако познавате добре продукта и не желаете да го разглеждате подробно, можете да преминете директно към закупуването му кликвайки на бутона "ПОРЪЧАЙ".

Ако стоката има варианти - размер, цвят, дебелина и т.н., - трябва да направите своя избор като натиснете бутона "ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИИ". След като уточните параметрите на поръчката кликнете върху бутона "ПОРЪЧАЙ".

Страницата за финализиране на поръчката ще ви подкани да влезете в профила си, вписвайки потребителското си име и паролата, ако все още не сте го направили. На същата страница се изписва адресът Ви и данните за доставка, начин на плащане, наименованието, вида, количеството и цената на всеки от поръчаните от Вас продукти, както и общата стойност на покупката.

За да приключите поръчката и да я изпратите за обработка е необходимо само да натиснете бутона "ФИНАЛИЗИРАЙ".

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook